Followers

Ads-to-click

Thursday, May 28, 2009

Tudung Baruku.. SE02

yeah.. ptg td pas blk keje aku nmpk ada envelope Pos Express kat pintu pagar umah.. aku tgk2, ada tulis nama aku plak.. aku dah agak dah ape dlm envelope tu.. hehehe.. nk tau ape dia? tadaa.. ekeke.. tudung shawl la.. wakaka..

tudung yg aku beli online

walaupun aku x penah dgr & x penah pakai tp at least aku penah nmpk la housemate ngn officemate aku pakai.. xtau la nape tiba2 je aku teringin nk cuba.. hehe.. so pas uruskan ape yg patut, aku & epa (selaku penasihat & jurukamera) memulakan operasi.. saje je nk testing sbnrnye.. hasilnya..??

refer pd blog ika

least & at last, sesudah aku bertungkus lumus pakai shawl tu, aku dpt gak la cket skill melilit.. tp xtau la ok ke x.. huhuh.. mana tau kot2 bleh pakai shawl pasni.. ekeke..

muka nk tergelak sbnrnye ni..

kalo lulus, leh la proceed.. kalo x lulus, kena simpan je la tudung exclusive ni.. huhuh..

p/s : so camne PHW8110? pass ke fail ni? hehe..

15 comments:

flower-love said...

weewwiittt... weewiittt... heheh

eLy said...

malu laa... ekeke

june said...

ok.. kire lulus ar, klu pahaw8110 xluluskan, report kat aku

curigelap said...

hahaha... ingatkan apa la tadi.. beli tudung ler plak.. heh.. tak lulus.. gagal sepenuhnya.. kena repeat paper..

eLy said...

hehehe.. tq tq june.. leh aa aku pakai time kenduri baiti.. wakaka.. kalo dia komplain aku report kat ko.. haha

eLy said...

june... tgk tu.. dia kata x lulus... uwaaaaaaa

june said...

adus... xtau la ape yg die luluskan... suh pakai tudung bawal je gamaknye.. xper.. nnt aku skolahkan die.. kekeke

curigelap said...

hahaha.. dia mana pakai tudung bawal.. dia pakai tudung keli.. wakakaka

eLy said...

haha.. ko skolahkan je dia tu.. sib baik dia tak soh aku pakai tudung saji.. haha

cik ika said...

cantik la ely.sape kata xcantik..lg cantik dr tdg bawal..ika curik gambar ni..nanti tgk blog tau kat link gadis cantik @ testimonial..hehe.. =) thanks dear (^_^)

eLy said...

huhuh.. malu plak.. blink blink.. ekeke.. neway, thank ika.. nnt leh beli lg.. ;)

mo0ney said...

hoho...apa lagi.satu umah bikin vogue 1 intel pasni

eLy said...

haha.. vouge gedebas aa penghuni umah no. 4 kat KP nnt.. ekeke

flower-love said...

jgn. nnti semua wife2 kat KP nie jeles.. hehhe

eLy said...

hahaha.. ye aa.. nnt diorg sinsing baju kaftan plak.. ekeke