Followers

Ads-to-click

Monday, May 04, 2009

Pizza Hut Hut Hut..

Since hari ni aku xde keje sgt, so bleh la nk buat blog byk2.. hmm.. pagi smlm aku dok umah je la sbb xtau nk g mana & watpe.. wat keje kat umah je.. then tghr g lunch ngn paparazi.. nk pujuk punya pasal, aku dpt mkn kat Pizza Hut.. hehehe.. toce toce.. sbb rasa boring yg amat, aku order macam2 la.. smpai x larat nk mkn.. hehehe..

Italian Chicken
Chicken Salami, chicken loaf and tomatoes. Mixed with herb-infused onions, mushrooms and capsicums.

French Creamy Chicken Spaghetti
Chicken, marinated vegetables, parmesan cheese, creamy white herbs sauce and aromatic tomatoes sauce.
(terkacau dulu plak sblm amik gambar)

Soup-of-the-day
mushroom soup

Chocolate muffin (new-price:RM1.50/pcs)

Pepsi + Sos cili la..

Disebabkan eksaited sgt nk mkn, ada lg 3 menu yg tak sempat diamik gambar iaitu Garlic Bread, Sweet & Spicy Chiken Wing and Onion Bread Stick.. mmg kira mkn puas2 la hari tu..
tp disebabkan perut yg xleh menerima, terpaksa la makanan tersebut dibungkus & dibawa ke opis.. so mlm tu aku panaskan makanan kat opis.. sungguh enak dimakan begitu saja.. hehe..
*******************
kat opis plak, aku bknnye buat keje pun.. donlot2 cket, surfing cket, main game cket, tgk movie cket.. aku suka layan prison break, biggest looser ngn heroes, so that's time aku donlot puas2 tanpa gangguan.. huhuh..
pas donlot smlm aku layan movie Dragon Ball Evolution (2009).. erm.. bleh la kalo ikutkan otak kekanak2an aku ni.. best la cket.. tp x real sgt.. jln citer mcm pendek sgt.. so far layan je la..
at the end of the day, aku blk pkul 1pg.. blk terus tido je..
fiuuhhh.. letih..

8 comments:

QueenWizza said...

waa lmbt gila blk. hehe
kul 1pg tu saya dah dibuai mimpi.
:p

eLy said...

nk wat camne.. drebar tanak anta pulang.. ekeke

june said...

fuhh byk makan.. mane pg diet neh

eLy said...

hehehe.. skali skala.. ekeke

ezzati said...

waaa..bestnya tgk gamba mknn..

p/s: salamzzz

eLy said...

p/s: salam..
dah hobi makan.. hehe.. mkn2 je la..

LeeNaz said...

kak ely kalu bab makan laju je..
seb bek badan tu tak naik2..
cekeding je :p

eLy said...

naik jgk la naz.. pastu sibuk plak nk cari alternatif turunkan berat.. ekeke