Followers

Ads-to-click

Monday, May 04, 2009

1 of 3 Powerpuff Girls had been Engaged..

MEDAN PUSING, PERAK - Tanggal 2hb Mei 2009, salah seorang ahli Powerpuff Girls iaitu Cik Farah Hayati telah selamat ditunangkan dengan pasangannya En. Shahril di rumah baru beliau. Majlis tersebut berjalan dengan lancar kerana 2 orang sahabat beliau iaiti Cik Wani & Cik Ely telah bertungkus lumus menjaga keamanan majlis tersebut. Almaklumlah, mereka kan Powerpuff Girls. Justeru itu, beberapa keping gambar kiut-miut yang sempat diambil oleh paparazi Kayrool sempat dipaparkan di dalam berita hari ini. Mari kita saksikan telatah-telatah mereka di majlis tersebut.
Menikmati sarapan nasi lemak sebelum bertolak ke Medan Pusing di rumah kakak Cik Wani, Tapah

Cik Wani @ Bubbles

Cik Ely @ Blossom

Cik Wani & Cik Ely sedang memberi markah kepada barang2 hantaran

Barang2 hantaran yg diberi markah

Cik Farah @ Buttercup @ bakal pengantin

Pasangan bahagia En Shahril & Cik Farah

Memandang masa hadapan (so cute picture.. thanks to the paparazi)

Powerpuff Girls (ekeke)

Sepasukan (Eh.. Paparazi pun nak bergambar jgk..)

9 comments:

curigelap said...

Cik Ely @ Blossom -- wahaha.. bukan blossom.. tapi makcik molley.. wakakaka

june said...

guna cam baru .. wohooo..

eLy said...

untie molly aa.. glamor cket..

a'ah june, org ada camera baru le katakan.. hehe..

QueenWizza said...

ingtkn sapa paparazi td,

hehe.. nape blossom plg kecik antara 3 tu :p

eLy said...

hehehe.. paparazi curitengok..

aiseh.. tu bkn kecik, diorg pakai high heel..

curigelap said...

just wait another paparazi dalam sebulan dua lagi.. jeng jeng jeng

eLy said...

hohoho.. paparazi yg tu bleh snap gambar ke nnt? jing jing jing..

mo0ney said...

sapa curik blossom ni??alahai

eLy said...

hahaha.. jgn risau muni.. kami blossom dunia lain..