Followers

Ads-to-click

Sunday, April 26, 2009

Ulu Legong Trip

Smlm kami bertolak ke Ulu Legong, Baling pkul 11mlm.. perserta yg join : bob, nizam, k-on, majmi, atun, pina & aku la.. hehe.. perjalanan mengambil masa 1 jam.. aku bersama atun & pina (ekceli adik aku) naik keta bersama.. atun pecut aa follow nizam di hadapan.. almaklum la jln ke sana gelap gulita.. huhuh.. smpai di sana, ramai gak org bermandi manda.. so kami pun take time berposing aa.. hehe.. tp x brp lama pastu, aku & atun semakin mengecilkan mata.. (ngantuk banget beb..) atun plak tdo lewat kelmarin.. hmm.. sian lak kat dia..

always peace.. hee
atun & pina (my sister's)
me & atun.. peace lg..
pandang bintang plak..

ini aksi menggoda.. hehehe

budak mkn bege & mata yg cun.. ekeke
so kami pulang dlm pkul 3 lebih pagi.. mata mmg berat.. smpai separuh perjalanan, atun dah x larat sgt.. terpaksa change driver.. aku yg menjadi co-pilot terpaksa menyengkang mata.. konon nk teman driver aa.. tp aku pun dah mamai.. haha.. ntah ape2 aku sembang pun aku x igt.. mcm berada dlm mimpi.. driver kata, "tdo aa kalo ngantuk".. aku ape lg.. suka aa.. tp bila nk lelap je, aku nmpk signboard & simpang ke kulim hi-tech.. sia2 je aku nk buat taik mata tp lg 5 min nk smpai.. terpaksa batalkan niat nk tdo.. huhuh.. so smpai umah, kami terus je tdo.. bgn hari ni x igt la pkul brp.. haha.. biarlah rahsia antara kami.. ekeke.. sekian..

6 comments:

QueenWizza said...

best ke mandi air pns mlm2 hehe

diskripsiku said...

wahaha. gila kentang best

flower-love said...

besh sbb berat turun kan? hee..
meh cnie nak reveal bgn kul bape.. bersedia?? huhu

"bgn hari ni x igt la pkul brp.. haha.. biarlah rahsia antara kami.. ekeke.. sekian.."

kak ely kul 1.45-2.00 PETANG
Kak atun kul 2.30 PETANG
Pina: kul 2.45-3.00 PTG.Sekian rahsia kita.. ahaks

iLyaNa said...

hahaha.. epa nieh.. abis bocor rahsia..

hasyanti said...

iskh2 ank dara pe ni bgn lmbt hahah :P

iLyaNa said...

hahaha.. dah bgn awal tp purak2 tdo.. tu yg aifa igtkan tdo lg tu.. hehe..