Followers

Ads-to-click

Monday, April 27, 2009

Jogging di Empangan Mengkuang

Ptg smlm aku bersama Atun, Pina & Nizam g jogging kat empangan Mengkuang.. sblm kami g, cuaca mendung cket la.. cuma kami x jangka hujan dlm masa terdekat tu.. smpai kat sana, lepas parking keta je berderau ujan turun.. mencicit lari cari tmpt berteduh.. sib baik ada.. berhimpit2 la kat bwh pondok kecik tu.. huhuh.. dlm 10 min pastu, ujan pun reda cuma awan still mendung.. so kami pun start la jogging.. adik aku pegang camera je.. kami jogging smpai ujung jln tp separuh jln nk patah blk, ujan renyai plak.. so, kami terus membawa diri utk ke parking keta.. ptg tu jgk, kami ke Tesco Sbrg Prai.. take a dinner kat situ.. hehe.. dah jogging, mkn lebih plak.. ekeke.. blk umah timbang, berat naik cket.. uwaa.. so, moral of the story, pas jogging terus blk umah.. hehe..

warming up pun nk kena sengih.. wakaka

3 models of teeth.. ekeke
semendung cuaca.. huh

2 comments:

june said...

penuh betol weekend activity org bujang ni eh

iLyaNa said...

hehehe.. lain kali kita g sama2 aa..