Followers

Ads-to-click

Saturday, April 25, 2009

:: Satu Petang di Opis ::

hoho.. hari ni aku saje je g opis.. almaklum le, keje dah siap.. tinggal nk tlg opismate aku buat last touch up tp buat waktu opis hour la.. hehe.. so termanfaatnye ptg ni, aku berjalan2 mencari sasaran.. ekeke.. lihat la hasil karya ku ini..

cian dia.. jari merah bengkak.. mcm udang kena bakar je.. jgn nangis aa..

compare ibu jari kiri lg besar dr ibu jari kanan.. unbalanced.. tolak 5 ribu.. hehe
muka tuan empunya jari yg sakit.. ni muka sedih ke ngantuk?
atun posing aje bila ada flash kat cube dia nieh.. ekeke
ni kena amik gambar 2 kali.. xpe yan, keje keras..
bob mmg suka posing aksi2 mcm ni.. dah biasa dah.. layankan aje..
begitu la alkisahnye.. waktu cuti pun kena keje.. ot masyuk aa.. huhuh.. time to take a break!!!

3 comments:

kayrool17 said...

aik.. sapakah makhluk di atas tu

iLyaNa said...

tu la makhluk yg kesakitan tu.. cian dia.. ekeke

QueenWizza said...

waaa g ot ke?? hehehe