Followers

Ads-to-click

Monday, September 14, 2009

mcm2 la aku nieh.. haha

raya thn ni kami sambut sederhana je mcm thn2 lepas.. dulu mmg x terasa nk beli baju raya langsung.. ye aa dulu kena keja 24x7.. thn ni x bz sgt so ada semangat cket nk bergaya mcm org yg bekerjaya.. hehe.. ni sume bdk kp4 punya pasal.. haha.. berlumba2 cari pakaian cantik2.. thanks to kp4 resident.. aku tempah baju kat kedai yg sama kp4 resident tempah.. pas baju tu siap, aku kureng puas ati sbb dia salah buat cket.. kat bhgn lengan jd ketat.. (erm.. adakah lenganku dah ada muscle mcm Jillian? haha.. berangan betul..) xpela.. as long aku x jd cam incredible hulk.. so aku dgn rasa semangatnye nk jahit manik2 kat leher ngn lengan baju tu.. tp skrg just siap kat leher je.. kat lengan tu nnt aku buat dlm sehari 2 nieh.. lgpun nk buat simple je.. janji puas.. haha..
manik2 ngn labuci ni jahit sendiri tau.. simple jek.. huhuh

oleh kerana aku wanita bekerjaya, so sempat buat kuih2 tunjuk je.. eh silap, ni kuih tgk kat katalog.. haha.. beli ala kadar je.. at least ada la 2,3 jenis kuih yg konon2nye aku buat.. hehe.. cengelat.. sodap oo kuih2 ni.. dtg aa umah kalo nk rasa.. ekeke..
almond london, popia simpul ngn peanut candies..

hurm.. mggu ni rasa xde mood je nk wat keje sbb mcm eksaited nk blk kg.. huhuh.. tp nk wat camne.. nk amik cuti, cuti x cukup.. dok mendakkan diri je la kat office.. huhuh.. aja2 fighting utk diri sendirikk..............
memek muka sbb x sabar nk blk kg.. wakaka..

p/s : rasa cam nk beli sepasang lg baju raya.. tunggu...........

8 comments:

curigelap said...

ye ke memek muka xsabar nak balik kg..???

eLy said...

iye.. pecayalah.. haha..

Ajzie said...

amboiiiii raya sakan kak elly eik?

QueenWizza said...

hehehe saje nk tunjuk hasil jahitan manik tu. org nk bg bju xnk. hehe..bye kak ely. kitorg balik dulu jmaat ni..hehe

eLy said...

ajzie
ala kak azie.. setahun skali.. biasa2 je tu.. hehe.. buat kuih ape thn nieh?

pn wizza
klong nk soh buat free.. mana bleh? skrg $$$ je la.. haha.. (gelak mata duitan).. sedih betul la kena jd org paling lmbt smpai umah.. uwaa...

AiFA Cho-CHang said...

bye kak ely.. org balik esok... hahhaa

cik seLamaH KunDang said...

babai semua..alih2 org dekat balik paling lmbt.mencik jd org cute yg byk keje

eLy said...

aifa
mencik sbb epa org paling awal leh smpai kg.. uwaa..

cik selamah
mekaseh sbb panggil akak cute.. haha