Followers

Ads-to-click

Wednesday, August 26, 2009

sambungan sbb gembira ada layout baru..

skrg aku di opis bersama 2 org opismate.. tp bkn project team tp team tumpangan.. haha.. saje je nk teman (mcm x caya je padahal mata dah 80% nk tertutup.. ekeke).. so ape lg.. aku pun update la ape yg patut.. huhuh.. nk tggu diorg ni lum tentu lg blk pkul brp.. ni lutuit dah lenguh banget.. xtau la nape.. sblh kiri je plak.. sengal..

erm.. tiba2 baru perasan.. rupa2nya kat KP umah A ada 4 org wanita cantik yg berbeza background (beza le sgt..) huhuh.. sorg asal dr utara, sorg lg pantai timur, sorg lg dr kepulauan borneo (skema padahal geografi cukup2 mkn je.. haha..) dan sorg lg tentulah dr selatan.. hehe.. baru realize.. sbb tu la kalo dok nyembang ada je yg perkataan baru yg kuar.. at least leh gak kami blaja slang 1 malaysia (ni kena nyanyi lagu Satu Malaysia yg kuar kat Hot.FM nieh).. best ngn wanita cantik KP ni.. sume org nk jeles.. hehe.. tp nk wat camne, kami kekal cun meletops.. ekeke..

kla, saje je nk penuhkan box ni.. letih nk pk.. nk main game je.. gud nite sume.. & slamat bersahur (sahur ngn kuih yg diorg beli kat bazar td sbb byk sgt mcm nk wat kenduri).. amin..

5 comments:

cik seLamaH KunDang said...

paling hot adalah bahasa pak pie...yillek giler..

QueenWizza said...

haha gile cantek. rajinnye teman. biar la selamah tu ot sorg2. konfem x brani

eLy said...

seLamaH KunDang
camne cik selamah? bg cket ayat power tu.. ekeke..

QueenWizza
huhu.. ala2 ladies gtu.. nk wat camne.. kalo x teman nnt, bila dia nk g toilet sah2 kena panggil mak guard temankan.. hehe

curigelap said...

apa yang berdecit nieh..

eLy said...

cit cit podaahh.. haha