Followers

Ads-to-click

Thursday, March 03, 2011

my 1st post for this year ~

skrg ni musim iphone, ipad sampai aku hampir terpengaruh dgn diorgnye citer.. huhu.. kat opis ni dah 4 org pakai.. tu yg aku tau.. yg di luar pengetahuan aku, xtau la brp org lg.. hehe..

tgk function, tanya2 diorg, survey2 kat google, mmg menarik.. haish.. nak beli ke tanak..?? tp aku line celcom.. kat umah dah ada streamyx.. kan opis of coz la ada tenet.. xkan nk beli utk call in, call out je.. haha.. hp yg aku pakai ni pun elok lg.. elok sgt la dok dlm pembalut oren dia tuh..

ni Kak Jun nk blanje nieh.. hehe
nak nak plak hari ni br sign up twitter.. haha.. bak kata jun, leh update twitter guna iphone.. hahaha.. alasan yg x munasabah le plak kalo nk beli iphone.. x sheshuai.. muahahahahaa.. re-think!!!
iPad 2 pun bleh la.. hahaha..

sumber: 
http://www.engadget.com/2011/03/02/live-from-apples-ipad-2-event
http://www.apple.com/iphone/

7 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

ipad2!!!

cik puan eLy said...

hahaha.. good suggestion eppa..

june said...

ni gambo iphone 3gs. amik gambo latest le

m@Ri@ said...

maria pn nak ipad2..simpan duit..;)

cik puan eLy said...

okla kak jun.. i update gambar latest.. hahaha..

a'ah maria.. moh beli beramai2

eyanne said...

ipad xmo? baru lg..siap aksesori..hahaha
pe lg..duit dh byk..iphone la...bleh kita bertweet haha

�MiS AyA� said...

pakai 33sekupang je kak ely better selamt dan tahan lasak . haha :P