Followers

Ads-to-click

Tuesday, March 23, 2010

daTang d@n peRgi

yeah.. sbnrnya hari ni ada rasa gumbira, ada rasa sedih.. combined..

mula2 sedih sbb hari ni klong a.k.a hariza last day.. nnt xleh nk sembang2, walaupun x slalu tp ada gak la.. huhu.. sedih plak rasanya.. kat sini tinggal anak2 dara je la.. eheks.. okla2.. kecuali aku.. emm.. xpe, sblm dia blk shah alam sabtu ni, igt nk g melawat kat ex-rent house la.. insyaAllah..

ok.. proceed ngn rasa gumbira plak.. gumbira sgt sbb hari ni jumpa software yg leh edit gambar selain picasa.. agak suka sgt la sbb leh design mcm2.. (padahal aku x brp reti sgt guna picasa.. haha) oleh kerana software ni user friendly, so, try je la.. hehe..

since xde keje sgt hari ni.. ekceli xde keje sbnrnye, just training yg x smpai sejam td tuh.. tp aku x phm pun.. wakaka.. so aku edit la beberapa keping gambar yg diambil sempena farewell mkn2 utk klong & azmir mlm smlm kat kedai mkn mee udang sg dua.. gambar diambil menggunakan D90 ma hubby.. eceh..

hasilnye xdela mabeles sgt pun.. saje nk ngetest.. ekeke.. ape komen? theeeeee......

pose sblm opismate smpai umah..

mcm iklan air plak.. air ape kawan2..?? haha

girlies..

testing 1..

testing 2..

8 comments:

june said...

oh camtu muka ur hubby skrg eh.. kene pg yunnam la... kekeke

eLy said...

haha.. tu la.. xpe, nnt aku tanamkan sendiri rambut dia pakai rambut aku.. haha

curigelap said...

huh.. yun nam tipu ja.. tak leh pecaya.

eLy said...

takut le tu.. haha.. takut makin kurang rambut..

cik selamah kundang said...

aku xkata apa apa.aku xkata apa2 zam...tp aku senyum lama wooo.thn gelak.sory kak ely

eLy said...

hg nk kata apa sebenaqnya muni..? haha.. kompius aku..

Fendy said...

ada gambar fendy :)

eLy said...

of coz.. sbb dah masuk club.. hehe