Followers

Ads-to-click

Monday, June 15, 2009

Malas..

bosan sungguh hari ni.. nk buat keje pun xdpt.. ni mesti diorg nk update new drc rules la ni sbb tu ada problem.. huh.. dah la keje byk lg nk siapkan.. adoyai..

nk menaip kat blog pun malas.. ni sbb rajin tahap minimum la ni leh menaip lg.. tu pun sbb sume game dah abis main.. wakaka..

time2 mcm ni la aku paling x suka.. dah xde keje ni mesti mcm2 benda aku nk pk.. kang bercampur2 plak perasaan aku.. sigh.. sambil2 ni aku donlot Jodhaa Akbar.. hehe.. jap g nk layan citer hindi plak.. harap2 ok le gambar dia..

ahh.. nk nyanyi la..

aku dah bosan.. aku dah bosan.. aku dah bosaaaaannnnn...

sekian, terima kasih.. uwaaaa.......

6 comments:

curigelap said...

jangan ler boring2 sangat.. take 1 hari nieh ntuk rehat.. bleh ekk

eLy said...

hmm.. orett..

LeeNaz said...

memang kaki indosetan...ghahaha
jgn mare kak ely :p

eLy said...

hahaha.. xpe2.. layan je.. wakaka..

flower-love said...

hritik roshan ku ke tue???

eLy said...

a'ah la.. hritik ngn aisywarya.. huhuh..